E-mail: peas@peas.dk

Instagram​: AndreassenAS

​Få hjælp til det rette anlægsarbejde

​Leder du efter et professionelt anlægsfirma, der kan hjælpe dig med at udføre anlægsarbejde i haven? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Andreassen A/S løser vi alle typer opgaver inden for anlægning. Vi holder til i Frederiksværk, men kører på hele sjælland.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, skal du ikke tøve med at søge hjælp hos os. Vi hjælper både private og erhverv med at komme i mål med det helt rigtige anlægsarbejde. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi kan udføre alle typer af jordarbejde uanset omfang.

Generelt går vi meget op i, at alt, hvad vi laver, skal udføres grundigt og ikke mindst effektivt. Derfor kan du også forvente, at vi overholder vores aftaler og leverer det færdige resultat til tiden.

Vi tilbyder at løse opgaver, hvor der er behov for regulering af underbunden som:

  • Forberedelse til byggeri
  • Etablering af haveanlæg og renseanlæg
  • Indlægning af fjernvarme og naturgas
  • Anlægning af nye veje
  • Kloak og dræn.

Hvad koster anlægsarbejde?

Vores priser afhænger generelt af flere faktorer. Én af de ting, vi vurderer en opgaves pris ud fra, er for eksempel opgavens omfang. Du kan dog være sikker på, at vores priser er konkurrencedygtige.

Uanset hvilke opgaver du mangler hjælp til, står vi altid klar til at hjælpe. Vi stræber efter optimale og ikke mindst professionelle løsninger, så vi får det bedste resultat.

Ved anlægsarbejde sørger vi altid for en grundig planlægning, inden vi går i gang. Det er vigtigt, at vi kender til dine ønsker og behov, så du får det resultat, du ønsker.

Vi har en stor maskinpark til rådighed, der gør det muligt for os at løse samtlige opgaver inden for anlægning.

Mangler du et uforpligtende tilbud?

​Hvis du mangler yderligere informationer til anlægsarbejder, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Henrik Andreassen - Mail : Peas@peas.dk - Tlf : 40447809

ADRESSE

Andreassen A/S 

Havnevej 16

3300 Frederiksværk

CVR: 32558070

KONTAKT OS

Henrik Andreassen -

Mail : Peas@peas.dk - Tlf : 40447809

MEDLEM AF