E-mail: peas@peas.dk

Instagram​: AndreassenAS

​Kloakering af høj kvalitet

​Er du på udkig efter kloakservice og kloakering i høj kvalitet? Så er du landet det rette sted. Hos Andreassen A/S laver vi alle former for kloakarbejde. Vores virksomhed er beliggende i Frederiksværk, men vi kører på hele sjælland.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi hjælper nemlig både private og erhverv med alt inden for kloak. Generelt er vi meget fokuseret på at levere et professionelt arbejde – allerede fra den første samtale.

Det vil sige, at vi sørger for at tage hånd om planlægningen, styringen og ikke mindst udføringen af projektet. For os er det vigtigt, at vi altid leverer en høj kvalitet. Er du interesseret i klimasikring, tilbyder vi derfor en kloakering – heriblandt en separat kloakering, der adskiller regnvand og spildevand. Vi tilbyder:

  • Afløbsinstallationer
  • Kloakering af nyanlæg og hovedledninger samt indmåling af disse
  • Udførsel af rørbassiner eller regnvandsbassiner
  • Tv-inspektion og spuling af afløbsinstallationer
  • Kloakservice.

Hvad koster separatkloakering?

For os er klimasikring generelt vigtigt i måden, vi laver vores arbejde på. Derfor har du muligheden for at få en separatkloakering, der sørger for, at regnvand og spildevand løber i to forskellige rør. På den måde løber vandet tilbage i henholdsvis søer og åer.

Prisen på en sådan separatkloakering afhænger af opgavens omfang. Derfor anbefaler vi altid, at du tager kontakt til os for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Hvad koster kloakering?

En pris på en klimasikring på kloakker afhænger af flere faktorer. Uanset hvad, kan du alt andet lige ikke selv stå for projektet, fordi det kræver en autoriseret kloakmester som os. Vores priser afspejler derfor den jordoverflade, der skal kloakeres. Vi beregner først prisen, når vi har vurderet opgaven.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

​Hvis du mangler yderligere informationer til klimasikring og kloakarbejder, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Henrik Andreassen - Mail : Peas@peas.dk - Tlf : 40447809

ADRESSE

Andreassen A/S 

Havnevej 16

3300 Frederiksværk

CVR: 32558070

KONTAKT OS

Henrik Andreassen -

Mail : Peas@peas.dk - Tlf : 40447809

MEDLEM AF