E-mail: peas@peas.dk

Instagram​: AndreassenAS

Vedligeholdelse og komprimering af grusveje

​Hos Andreassen A/S tilbyder vi en effektiv vedligeholdelse og komprimering af grusveje og stier for offentlige instanser, grundejerforeninger og boligselskaber, samt etablering af nye grusveje i fagentreprise for offentlige bygherrer.

Ved en vedligeholdelse sørger vi for en opretning og komprimering af grusvejen/stien samt udlægning af ler- og vejgrus, så grusvejen bliver fri for huller og bump.

Få en grusvej med maksimal holdbarhed

Trafikbelastningen på grusveje er gennem de seneste år blevet jævnt stigende, og der stilles i dag større krav til, hvor meget en grusvej kan holde til.

Vi har mange års erfaring inden for feltet og det rette udstyr til at etablere, vedligeholde og oprette en grusvej. Ved hjælp af simpel teknik, den korrekte grus- og lerblandning og vores høje ekspertise kan vi sørge for en grusvej i høj kvalitet med maksimal holdbarhed.

Fast aftale om vedligeholdelse af grusvej

Vi tilbyder ligeledes vores kunder en rettidig og grundig vedligeholdelse med fast serviceaftale, hvor vi løbende tjekker og vedligeholder vejen. Med en jævnlig vedligeholdelse undgår i større og mere omkostningstunge skader på længere sigt.

Vi laver en skræddersyet vedligeholdelsesaftale, så den matcher jeres ønsker og behov, så I er sikret en plan og stærk grusvej, der kan holde til belastningen af alle slags køretøjer.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Hvis du mangler yderligere informationer til Vedligeholdelse af grusveje, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Henrik Andreassen - Mail : Peas@peas.dk - Tlf : 40447809

ADRESSE

Andreassen A/S 

Havnevej 16

3300 Frederiksværk

CVR: 32558070

KONTAKT OS

Henrik Andreassen -

Mail : Peas@peas.dk - Tlf : 40447809

MEDLEM AF