​Få hjælp til det rette anlægsarbejde

​Leder du efter et professionelt anlægsfirma, der kan hjælpe dig med at udføre anlægsarbejde i haven? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Andreassen A/S løser vi alle typer opgaver inden for anlægning. Vi holder til i Frederiksværk, men kører også gerne til Hillerød, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, skal du ikke tøve med at søge hjælp hos os. Vi hjælper både private og erhverv med at komme i mål med det helt rigtige anlægsarbejde. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi kan udføre alle typer af jordarbejde uanset omfang.

Generelt går vi meget op i, at alt, hvad vi laver, skal udføres grundigt og ikke mindst effektivt. Derfor kan du også forvente, at vi overholder vores aftaler og leverer det færdige resultat til tiden.

Vi tilbyder at løse opgaver, hvor der er behov for regulering af underbunden som:

•Forberedelse til byggeri

•Etablering af haveanlæg og renseanlæg

•Indlægning af fjernvarme og naturgas

•Anlægning af nye veje

•Kloak og dræn.

Hvad koster anlægsarbejde?

Vores priser afhænger generelt af flere faktorer. Én af de ting, vi vurderer en opgaves pris ud fra, er for eksempel opgavens omfang. Du kan dog være sikker på, at vores priser er konkurrencedygtige.

Uanset hvilke opgaver du mangler hjælp til, står vi altid klar til at hjælpe. Vi stræber efter optimale og ikke mindst professionelle løsninger, så vi får det bedste resultat.

Ved anlægsarbejde sørger vi altid for en grundig planlægning, inden vi går i gang. Det er vigtigt, at vi kender til dine ønsker og behov, så du får det resultat, du ønsker.

Vi har en stor maskinpark til rådighed, der gør det muligt for os at løse samtlige opgaver inden for anlægning.

Mangler du et uforpligtende tilbud?

Hvis du ønsker yderligere informationer til vores arbejder eller har brug for et uforpligtende tilbud, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at give dig et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Ring på telefon 40 44 78 09, eller skriv en mail til Henrik Andreassen på peas@peas.dk, eller send en mail til Philip Malmros på Phil@peas.dk.

Ring til os på telefon

40 44 78 09 for at høre mere om vores anlægsarbejde, eller hvis du har spørgsmål til en konkret opgave. Vi udarbejder med glæde et konkurrencedygtigt tilbud på jeres opgave.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADRESSE

Andreassen A/S 

Møllevangsvej 107 B

3300 Frederiksværk

CVR: 32558070

KONTAKT OS

Tlf.: 40 44 78 09 & 52 39 78 04

Fax: 47 74 24 96

E-mail: peas@peas.dkPhil@peas.dk

MEDLEM AF